vr_baggrund.png

Virtual Reality I Immersiv digital virkelighed

En virtuel verden der giver dig spændende oplevelser eller tager dig steder, du aldrig har set før. Virtual Reality (VR) er et medium, der skaber engagement som aldrig før og har potentiale til at genopfinde designprocesser, kommunikation, præsentationer og læring.

Som mange andre differentierer vi mellem 360VR og VR, hvor førstnævnte dækker over live action eller filmede scener, hvor der anvendes et kamera, hvorimod VR oftest vil være bygget op af animerede 3D elementer.

Uanset om det handler om filmet eller animeret løsning, tilbyder vi udvikling og produktion af professionelle VR-oplevelser, som kan være med til at give sende dit publikum på en unik rejse ind i en anden verden.

 

Augmented Reality I Digital interaktion med verden

"Augmented" kan oversættes til at udvide eller supplere og Augmented Reality (AR) refererer således til et medie, hvor et digitalt lag lægges oven på en brugers blik på den virkelige verden - f.eks. i form af en film eller et grafisk billede. Snapchat og Pokemon Go er nok velkendte, men rigtig mange brancher bruger i dag AR til produktdesign, simulering og træning.

AR-løsninger har stort potentiale for de fleste forretningsområder, fordi det giver interaktion med den virkelige verden på helt nye måder.

Sammen med vores samarbejdspartnere kan vi udvikle AR-løsninger i alle afskygninger.