Hvad er 360 video?

360 videoer (også kendt som VR video eller virtuel reality video) er klip, der viser et sfærisk scenario, hvor kameraet har optaget alle vinkler af en lokation. En 360 graders video er således en interaktiv video, som giver brugeren mulighed for selv at vælge, hvor han eller hun ønsker at kigge hen. 

Hvordan afspiller man 360 graders video?

Videoerne kan lægges op på en hjemmeside, i en app eller bare vises lokalt på en computer. Her kan man dreje vinklen ved at bevæge sin telefon/tablet, med musen eller fingeren.

De kan også vises i et virtual reality-headset, som Samsung GearVR,  Oculus Rift eller Google Cardboard

Hvorfor lave 360 graders video ?

For os adskiller Virtual reality video sig især fra traditionel video i forhold til at skabe nærhed, tilstedeværelse og ikke mindst interaktion. Mediet er en unik mulighed for at formidle et event eller eller kommunikere et budskab, som kræver høj indlevelse.

Vi betragter i høj grad 360 video (VR) som en en oplevelse. Dette giver mulighed for at fremkalde stærke følelser hos seeren, samt knytte minder som er forbundet med oplevelsen. Med VR kan du skabe oplevelser omkring et budskab, som folk vil huske, i langt højere grad end traditionel video.

Det kunne være en guidet rundvisning på et museum, turistattraktion eller i et hus til salg, stemningen til en koncert, bryllup eller landskamp, dokumentation af årets gymnastikopvisning eller noget helt femte.

Hvordan produceres 360VR video?

Udviklingen inden for 360VR-produktion har været stor fremgang de sidste 5 år, og både når det kommer til hardware og software findes der efterhånden et bredt udvalg af løsninger, som passer til mindre og større produktioner.

Her kan du se en række af de kameraer vi bruger:

Læs mere om vores produktionsproces

 

Inspiration

Alle der i dag benytter sig af videoer til online markedsføring, web-tv, webvideoer, træningsvideoer, reklamevideoer, virksomhedsvideoer, præsentationsfilm, corporate video eller brandingfilm kan have glæde af en virtual reality video. 

  • Demonstrer dine produkter

  • Markedsfør destinationer

  • Oplevelser med henblik på læring

  • Showcase events

  • Lav en musikvideo

  • Underhold dine kunder eller medarbejdere

Produktion af 360VR videoer er ikke meget dyrere end traditionel video. Hvis du er klar til at komme i gang med 360 videoer til din virksomhed, kan du booke et uforpligtende møde her.