Hvad er 360 video?

360 videoer (også kendt som VR video eller virtuel reality video) er klip, der viser et sfærisk scenario, hvor kameraet har optaget alle vinkler af en lokation. En 360 graders video er således en interaktiv video, som giver brugeren mulighed for selv at vælge, hvor han eller hun ønsker at kigge hen. 

Hvordan afspiller man 360 graders video?

Videoerne kan både vises på Youtube og Facebook. Vi anbefaler dog altid at udvikle en oplevelse, som primært skal vises i et virtual reality-headset såsom Oculus Go, da det giver den bedste oplevelse.

 
oculus-go.jpg
 

Hvorfor lave 360 graders video ?

Virtual reality video adskiller sig især fra traditionel video i forhold til at skabe tilstedeværelse, interaktion og ikke mindst at skabe en nærhedsfølelse mellem oplevelsen og publikum.

Du skal ikke vælge VR360, hvis du ønsker et stort ‘reach’. Til gengæld er det et glimrende redskab, hvis du ønsker at skabe en stærk oplevelse, som skal engagere og motivere sit publikum.

Hvordan produceres 360VR video?

Udviklingen inden for 360VR-produktion har været stor fremgang de sidste 5 år, og når det kommer til hardware og software findes der efterhånden et bredt udvalg af løsninger, som passer til mindre og større produktioner.

Her kan du se en række af de kameraer vi bruger i vores produktioner:

Drone eller under vandet

Vi tilbyder desuden 360VR-optagelser fra luften eller under vandet.

underwater.jpg
INSTAONEX.jpg