Stabilisering af 360° video

Vi ser en stigende efterspørgsel på 360° optagelser i bevægelse, hvor seeren eksempelvis bliver taget med gennem en butik, på en cykeltur gennem en bydel eller sejlet ud og hejst op i en havvindmølle. En af de store udfordringer med produktion af 360 video i bevægelse er imidlertid stabiliseringen, da selv de mindst rystelser i horisonten kan være med til at gøre seeren svimmel og derved ødelægge oplevelsen.

En af løsningerne er at stabilisere optagelserne i redigeringsfasen. Her anvender vi Mettle Skybox Studio, som kan gøre et godt stykke arbejde i forhold til at holde horisonten stabil. Det er dog oftest en tidskrævende proces, som i visse tilfælde stadig ikke giver et helt perfekt resultat.    

En anden og mere hensigtsmæssig løsning er derfor montering af en stabilisator på selve kameraet, så optagelserne i sig selv bliver stabile. Problemet med den nuværende generation af kamerastabilisatorer er imidlertid designet af gimbal. Det ældre gimbal-design forhindrer visningen af 360° kameraet på grund af tiltnings- og rullemotorerne.

Derfor ser vi virkelig frem til, når vi inden længe modtager den nye Guru360, som er den første gimbal stabilisator, der tilbyder uhindret udsigt til 360° kameraer! Guru 360° gimbal design sikrer 360° kameraer har optimale synsvinkler med lidt til ingen af gimbal profilen synlig i videoen.

Mettle Skybox Studio

Mettle Skybox Studio

Vores nye Guru360

Vores nye Guru360